APIE MUS
Akvilė Lekavičiūtė
Įkūrėja - kokybės vadovė

Išsilavinimas:
-
maisto saugos bakalauro studijos Lietuvos sveikatos mokslų universitete
-
veiklos audito magistro studijos Mykolo Romerio universitete
Patirtis
Žinios maisto saugos ir kokybės valdymo srityje sukauptos dirbant didžiausiose mažmeninės prekybos, mėsos perdirbimo, viešojo maitinimo įmonėse. Per 10 metų teko dirbti kuriant ir tobulinant maisto saugos ir kokybės valdymo sistemas pagal teisės aktų, užsienio mažmeninės prekybos tinklų ir tarptautinių standartų BRC, ISO 9001, ISO 22000 + FSSC reikalavimus, atstovauti įmones sertifikavimo metu, gilinti žinias įvairaus pobūdžio audituose.
Sukauptomis praktinėmis žiniomis noriai dalinuosi įvairių mokymų metu, o dirbdama kiekvieną dieną maisto pramonėje atsakingai siekiu, kad rinkoje vartotojai galėtų bei mokėtų rinktis saugius, kokybiškus maisto produktus.